Domingo
Calvo Dopico
Profesor Titular de Universidade
Publicacións (59) Publicacións de Domingo Calvo Dopico
2023
-
Differentiating fish products: Consumers’ preferences for origin and traceability
Fisheries Research, Vol. 262
-
Geospatial Ecological Footprint Calculators Through Participatory and Collective Processes
Handbook of Sustainability Science in the Future (Springer International Publishing), pp. 1215-1234
-
‘Campus, Home, City: Laboratories of Change’, the Education or Sustainability Program of the University of a Coruña
Journal of Sustainability Perspectives, Vol. 3, pp. 263-270
2021
-
Estratexias de mercadotecnia de marcas globais e locais en economías en desenvolvemento: un estudo comparativo no mercado de chocolate de Ecuador
Revista galega de economía: Publicación Interdisciplinar da Facultade de Ciencias Económicas e Empresariais, Vol. 30, Núm. 4, pp. 81-100
-
Impact of stock health on fish prices: Evaluation and implications for food accessibility
PLoS ONE, Vol. 16, Núm. 12 December
-
Integration of food waste composting and vegetable gardens in a university campus
Journal of Cleaner Production, Vol. 315
-
Neophobia and seaweed consumption: Effects on consumer attitude and willingness to consume seaweed
International Journal of Gastronomy and Food Science, Vol. 24
2020
-
Análise do valor engadido dun novo envase no mercado de azucre e a súa influencia na disposición a pagar
Revista galega de economía: Publicación Interdisciplinar da Facultade de Ciencias Económicas e Empresariais, Vol. 29, Núm. 3, pp. 1-17
-
Mapeando a eficiencia no consumo da auga
Contextos universitarios tranformadores: boas prácticas no marco dos GID
-
SOSTAUGA project: reduction of water consumption and evaluation of potential uses for endogenous resources
International Journal of Sustainability in Higher Education, Vol. 21, Núm. 7, pp. 1391-1411
-
Understanding the value of traceability of fishery products from a consumer perspective
Food Control, Vol. 112
-
“Campus, casa, cidade: Laboratorios do cambio”, un proxecto multidisciplinar para promover a sustentabilidade ambiental e social
Contextos universitarios tranformadores: boas prácticas no marco dos GID
2018
-
Auditoría e mapeo do consumo de auga: do fogar aos centros de estudo e o ámbito urbano
X Congresso Ibérico de Gestão e Planeamento da Água: 20 Anos de continuidade de uma nova cultura da água. Fluxos de água, fluxos de vida
-
Export performance in Spanish wineries: The role of human capital and quality management system
European Journal of International Management, Vol. 12, Núm. 3, pp. 311-333
2017
-
The importance of intangible assets in the strategic management of the firm: An empirical application for banco Santander
European Research Studies Journal, Vol. 20, Núm. 2, pp. 177-196
2016
-
Evaluation, signalling and willingness to pay for traceability. A cross-national comparison
Spanish journal of marketing-ESIC, Vol. 20, Núm. 2, pp. 93-103
-
Liberalization and tariff dismantling: Effects on the competitiveness of mussel cultivation industry in Spain
British Food Journal, Vol. 118, Núm. 2, pp. 250-271
-
Retos en la comercialización de productos pesqueros: aplicación empírica para el caso del atún
Claves de márketing en el nuevo escenario de la distribución comercial (Cátedra Fundación Ramón Areces de Distribución Comercial), pp. 353-374
-
Señalización de la calidad y análisis de los beneficios asociados a la trazabilidad. Análisis del mercado del atún en España
ITEA, información técnica económica agraria: revista de la Asociación Interprofesional para el Desarrollo Agrario ( AIDA ), Vol. 112, Núm. 4, pp. 421-437
2015
-
Implantación de la trazabilidad y su relación con la calidad: marco conceptual y retos estratégicos. Aplicación al sector pesquero
Economía agraria y recursos naturales, Vol. 15, Núm. 1, pp. 79-98