Publicaciones en las que colabora con Perfecto Paseiro Losada (18)

1992

  1. Contribución a la normalización de disoluciones mediante espectrofotometría visible

    Técnicas de laboratorio, Núm. 168, pp. 30-35

  2. Determination of tertiary amines in non-aqueous solvents in the presence of primary and secondary amines - Application to 1:3 BADGE/m-XDA equivalent ratio epoxy-amine formulations

    Fresenius' Journal of Analytical Chemistry, Vol. 342, Núm. 7, pp. 581-585

  3. Identification of RP-HPLC peaks of bisphenol F and of bisphenol F diglycidyl ether and its hydrolysis products by thermospray mass spectrometry and gas chromatography/mass spectrometry

    Chromatographia, Vol. 34, Núm. 1-2, pp. 67-72

  4. Identification of fluorescamine-derivatized m-xylylene- diamine rp-hplc peaks by thermospray mass spectrometry

    Journal of Chromatographic Science, Vol. 30, Núm. 7, pp. 267-270

  5. Kinetics of the Hydrolysis of Bisphenol F Diglycidyl Ether in Water-Based Food Simulants. Comparison with Bisphenol A Diglycidyl Ether

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 40, Núm. 5, pp. 868-872

  6. Medida del grado de insaturación de aceites y grasas comestibles por espectroscopia infrarroja y su relación con el índice de yodo

    Grasas y aceites, Vol. 43, Núm. 1, pp. 1-5

  7. Rp-hplc-tsp-ms of epoxy resins bisphenol a diglycidyl ether type

    Journal of Chromatographic Science, Vol. 30, Núm. 1, pp. 11-16

  8. Validation of ethanol determination in alcoholic beverages by infrared spectrophotometry using orthogonal and derivative functions to correct for water absorption

    Vibrational Spectroscopy, Vol. 3, Núm. 2, pp. 133-138

1991

  1. Elementos traza en leche natural de vaca

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 226, pp. 45-48

  2. Investigación de residuos de yodoforos y compuestos de amonio cuaternario en leche de vaca

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 222, pp. 27-28

  3. Mejora de la calidad bacteriológica de la leche producida en Galicia

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 225, pp. 41-43

  4. Sensitive and rapid reversed-phase liquid chromatography-fluorescence method for determining bisphenol A diglycidyl ether in aqueous-based food simulants.

    Journal - Association of Official Analytical Chemists, Vol. 74, Núm. 6, pp. 925-928